Povežite se s nama


Mia je svojim izvedbama potpuno osvojila žiri i publiku, a u superfinalu je ponovno pjevala pjesmu ‘Listen’

Pobjednica prve sezone ‘Zvjezdica’ je Mia Negovetić, djevojčica čiji je predivan glas javnost već imala prilike upoznati jer je upravo ona pjevala hrvatsku himnu na mimohodu povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

‘Ti si glazba’, komentirao je kratko Mijin nastup razgaljeni Luka Nižetić. ‘Mia, ti si jedna pristojna nenametljiva djevojčica, sitna a s tako razornim talentom. Molim Boga da ovu tvoju verziju ‘Listen’ na YouTubeu pogledaju tisuće i tisuće ljudi i da zapamte tvoje ime i ime showa u kojem si se prvi put pojavila. Ja jednostavno moram vjerovati da si ti, takva kakva jesi, budućnosti naše glazbe’, kazala je Vanna.

‘Ne samo Mia, nego sva ova djeca koja su nastupila u showu. Ako na njima ostaje hrvatska glazba, onda hrvatska glazba ima šanse’, dodala je Alka Vuica. ‘Ubila si! Predivno, sve si nas rasplakala’, dodala je Alka.

Pobjednicu je uz laskavu titulu dobila i brojne nagrade – sudjelovanje na Vanninom koncertu, usavršavanje glazbenih vještina u školi pjevanja ‘Husar&Tomčić’, poklon paket igračaka, VIP projekcija filma ‘Star Wars’ i putovanje u Disneyland.

Natjecatelji su u posljednjoj emisiji ‘Zvjezdica’ pjevali u četiri grupe. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić, te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin Bulić i Iva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec. Dvoje najboljih iz svake grupe, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković, ušlo je u Top 6. Nakon a capella izvedbi, troje od njih, Leilani Cammisa, Mia Negovetić i Đana Smajo, pjevale su u superfinalu.

Jutarnji list