Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječka Fabula napravila poster za predstavu Johna Malkovicha koja će obići svijet

Objavljeno

na

Riječka design & marketing agencija Fabula može se pohvaliti kako će jedan od njihovih najnovijih radova biti viđen u praktički cijelom svijetu s obzirom na to da im je klijent bio poznati glumac John Malkovich.

Ove jeseni krenuo je s izvedbama predstave “The Infamous Ramirez Hoffman”,  radi se o adaptaciji knjige “Nacistička književnost u Americi” autora Roberta Bolana. Službeni poster za predstavu kreirala je upravo riječka Fabula, a odabir finalne verzije napravio je sam Malkovich.

“Što povezuje Johna Malkovicha i Fabulu?Kreativnost!  Imali smo veliku čast raditi dizajn za najnoviju predstavu u kojoj Malkovich ima glavnu riječ. Glavnu riječ imao je i u odluci koji će Fabulin prijedlog obići svijet. Hvala Swiss Gartu što nas je odabrao za ovaj projekt. Veselimo se svakom idućem”, poručili su iz Fabule.

“Knjiga “Nacistička književnost u Americi” predstavlja izmišljene priče o nacističkim likovima, od kojih neke imaju veze, iako slabe, sa svijetom književnosti – oboje u stvarnosti i u okruženju koje je stvorio Bolano. Iako sam adaptirao neke od priča iz knjige, na kraju sam se odlučio usredotočiti samo na priču Ramireza Hoffmana. Možda se jednog dana vratim drugim likovima u svojevrsnom nastavku, ili čak u potpuno drugačijem formatu”, objašnjava Malkovich o ovom uglazbljenom djelu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram