Povežite se s nama

Mozaik

Riječka kraljica Stella: Pogodila sam pravi trenutak

Objavljeno

naNa 24. Maškaranom autorally-u “Pariz – Bakar” čiji je organizator Autoklub Rijeka intervjuirali smo Stellu Paris, 20. kraljicu riječkog karnevala. Stella je u ulozi kraljice riječkog karnevala uveličala svojom prisutnošću Maškarani autorally, ali to nije njezino prvo prisustvovanje u ovom posebnom autorallyu Autokluba Rijeka. Kao malena je bila na maškaranom autorallyu s tatom Rankom…

Stella, koliko se dugo maskiraš, koja ti je prva i koja najdraža maska?

“Joj, maskiram se cijeli život, od malih nogu. S običajem maskiranja sam se upoznala već u obitelji. Počela sam se maskirati u vrtiću, mislim da smo bili klauni, tada su se maske još šivale, od svakakvih krpa.. Nije to bilo tako davno, nemam ja puno godina! Najdraža mi je definitivno playboy maska sa izbora kraljice 2013. godine jer je bila najskuplja maska, najviše truda je uloženo u nju te je kao i ovogodišnja bila pobjednička koreografija pa mi je ostala u lijepom sjećanju.”

Kako si se odlučila prijaviti za kraljicu riječkog karnevala?

“Pa ovo mi nije bilo prvo iskustvo na izboru za kraljicu karnevala, bila sam s grupom, s Pusnom kumpanijom Grada Grobnika, ali mi je bila prva samostalna prijava za kraljicu. Čekali smo kad će biti pravo vrijeme za prijavu i očito smo pogodili trenutak.”

Imaš li puno obveza kao kraljica?

“Imam dosta obveza, svaki dan je nešto na dnevnom redu, ali sam ja inače poprilično organizirana i planiram unaprijed obveze i gušte tako da sve ide normalnim tokom.”

Sluša li te meštar Toni? Jesi li doma kraljica, bar u ovom razdoblju?

“Ajme to je teško reći, jer je Toni bio bolestan ovaj tjedan pa sam se više telefonski čula i dogovarala s njim. No, kod Tonija i mene isto vlada demokracija, kako on kaže tako ja napravim, on se isto prilagodi mojim željama i sve to lijepo funkcionira. Što se doma tiče nisam kraljica, ne volim ja to. Doma sam ipak samo Stella i što se treba napraviti se napravi, nikoga se ne uzdiže, nikoga se ne spušta, svi smo na istoj razini.”

S čim se inače baviš i stižeš li sve privatne obveze uskladiti s obvezama kraljice riječkog karnevala?

“Inače studiram politehniku na Filozofskom fakltetu u Rijeci, odlazim u teretanu kad stignem, pišem pjesme i to je to uglavnom to.. Naravno, kad su maškare onda se pripremam za maškare. Stižem obaviti sve privatne obveze, ovaj tjedan sam bila svaki dan na faksu, nisam propustila ni jedno predavanje ni jedan ispit, sve dobro prolazi.”

Kraljica nema obveze samo za ovo maškarano doba…

“Ne, ne, imam obveze kao kraljica kroz cijelu godinu, ali poslije su to više putovanja u druge gradove i države. Ma ja to sve gledam to kao dio zabave, a to volim pa mi ne predstavlja obvezu.”

AK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram