Povežite se s nama

Vijesti

Riječka policija: Tijekom okupljanja na Kontu nije bilo razloga za intervenciju

Objavljeno

na

Foto: Christian BrozovićSubotnja noć okupila je na mostu ispred Konta više stotina ljudi koji su se zapravo samo odazvali pozivu na “spontani party” koji je protekla dva tjedna najavljivan putem društvenih mreža.

Reakcija je to uglavnom mladih Riječana na činjenicu da su već puna dva mjeseca zatvoreni ugostiteljski objekti, a samim time i noćni izlasci ne postoje. Iako aktualne epidemiološke mjere brane ovakva okupljanja, kažnjivo je i nenošenje maske na otvorenom prostoru ukoliko ne postoji distanca između više ljudi, a već dugi niz godina u Rijeci je zabranjeno konzumiranje alkohola na javnim površinama, nikakvih postupanja nadležnih tijela nije bilo.

Riječka policija smatra kako se na Kontu u subotu navečer nije događalo ništa vrijedno njihove pažnje, odnosno kako je sve prošlo u najboljem redu.

“Tijekom navedenog okupljanja nije bilo elemenata za postupanje policije”, poručili su kratko iz Policijske uprave primorsko – goranske na upit portala Fiuman je li policija imala kakvih intervencija u subotu navečer na području Konta.

S obzirom na to da su mnogi mladi Riječani iskazali oduševljenje ovim okupljanjem i uzevši u obzir ovakav stav policije, za očekivati je slično okupljanje i narednog vikenda na istoj lokaciji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram