Povežite se s nama

Crna kronika

Riječka policija zaplijenila 400 grama marihune, uhićene tri osobe

Objavljeno

naPolicijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske kontinuirano poduzimaju kako samostalno tako i u suradnji sa svim nadležnim službama mjere i radnje u cilju suzbijanja svih oblika kažnjivih radnji, posebice krijumčarenja ljudi i roba tezlouporaba svih vrsta droga.

U tijeku je kriminalističko istraživanje koje provode policijski službenici III. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 27, 24 i 21 godine. Njih trojica su zatečena sinoć, 14. ožujka na području Čavli u osobnom vozilu, zagrebačkih registracijskih oznaka koje je zaustavljeno u suradnji Mobilne jedinice Carine i policijskih službenika Ravnateljstva policije i u kojem je pronađena marihuana.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga spomenutog osobnog vozila te je u istom pronađeno i oduzeto oko 400 grama marihuane. Kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana se nastavlja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram