Povežite se s nama

Vijesti

Riječka saborska zastupnika napustila SDP i pridružila se Bandiću: Vjerujem da je on nevin, kao i Obersnel u aferi “Tržnice”

Objavljeno

na

Komadina, Komparić Devčić i Jovanović (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)


SDP je ostao bez još jednog mandata u Saboru – riječka zastupnica Ana Komparić Devčić poslala je jučer svojoj matičnoj organizaciji u Rijeci ispisnicu, s pratećim pismom u kojem kaže da odlazi jer je SDP doživio politički bankrot, javlja Novi list.

Tako se Komparić Devčić pridružila Milanki Opačić, Mariju Habeku, Bojanu Glavaševiću, Zdravku Ronku i drugima koji su napustili stranku zadnjih mjeseci, a njezin čin iznenađenje je samo u kontekstu činjenice da dolazi iz crvene baze SDP-a, Rijeke. To je prva riječka SDP-ovka koja je odlučila napustiti stranku, a osma u Saboru. Naime, SDP je 2016. godine imao 38 mandata, a sad ima osam manje.

Kako je sinoć potvrdila, svoj rad u Saboru nastavit će u klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, gdje postaje 12. član tog kluba. Time Bandić i iz bolesničke postelje nastavlja širenje svog kluba zastupnika, jednako kao što je i gradski proračun u Zagrebu uspješno izglasao. Svakako, bilo je jasno da je Komparić Devčić na izlaznim vratima već neko vrijeme.

– Radom u Saboru, iskustva u upravljanju najrazvijeni gradom u Hrvatskoj želim iskoristiti i u iniciranju razvoja grada u kojem sam rođena, u Rijeci, a koji zadnjih godina vidno za tim zaostaje, rekla nam je Komparić Devčić.

Na pitanje zašto se odlučila za klub Bandića kojeg prate brojne afere i jučer dopunjena optužnica Uskoka, ona kaže:

– Želim vjerovati u nevinost Milana Bandića, kao što sam vjerovala u nevinost Vojka Obersnela u aferi Tržnice, kao i Vladimira Benca u aferi poslovni prostori, rekla je za Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram