Povežite se s nama

Mozaik

Riječka umjetnica Stephany Stefan u subotu ima koncertnu promociju albuma prvijenca

Objavljeno

na
Sve je spremno za koncertnu promociju albuma prvijenca mlade riječke umjetnice Stephany Stefan. Dugoočekivani album “Iridescent” u svom punom sjaju ugledati će svjetlo dana u subotu, 9.3. od 20h u velikoj dvorani Filodramamtice.”Iridescent”, konceptualni je album koji kroz 12 pjesma razmatra čovjeka kao fizičko, emotivno i spiritualno biće te se tematski dotiče svega sto čovjeka zaokuplja na ta tri nivoa: od njegovog psihofizičkog zdravlja, odnosa sa drugim ljudima, stanja u svijetu te kolektivne svijesti, pa sve do sagledavanja šire slike.

Koncertnu promociju obogatiti će i gostujući glazbenici – saksofonist Benjamin Lamza i Lovro Mitih na pratećem vokalu, te perkusijski ansambl Vibrica iz Zagreba. Večer otvara domaća etno atrakcija Če Bo Bo Če Na Na. 

U prodaji je zadnjih 100 ulaznica koje se mogu naći u Dallas music shopu Rijeka ili sustavu Entrio po cijeni od 30,00kn, dok će na dan koncerta cijena narasti na 45,00kn. 

  Stephany Stefan je multi disciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

   Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” najavljuje svoj album prvijenac.

  Osim predivnog prostora Filodramamtice koncertnu promociju obogatiti će visoka produkcijska razina uz pomno odabran i osmišljen VJ-ing.Stephany će se (osim pratećeg benda) pridružiti i gostujući glazbenici – saksofonist Benjamin Lamza i Lovro Mitih na pratećem vokalu, te perkusijski ansambl Vibrica iz Zagreba. Večer otvara ethno atrakcija Če Bo Bo Če Na Na iz Rijeke. 

U prodaji je zadnjih 100 ulaznica koje se mogu naći u Dallas music shopu Rijeka ili sustavu Entrio po cijeni od 30,00kn, dok će na dan koncerta cijena narasti na 45,00kn.

Prateći bend čine:
Goran Pleić – bubnjevi
Vedran Mijić – bass
Igor Musulin – gitara
Dorian Cuculić – klavijature

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music.

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram