Povežite se s nama

10. Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni event u Hrvatskoj, u kolovozu predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci!

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu veliki jubilej će proslaviti u čak dvije modne večeri na dvije jedinstvene lokacije.

U petak 26. kolovoza prva modna večer 10. Riječkih stepenica održat će se kao i do sad na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske .

Druga večer preseliti će u subotu 27. kolovoza prvi put na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova. Ulaz na manifestaciju obje večeri je slobodan za sve posjetitelje.

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja 10. Riječkih stepenica koja će ubrzo biti predstavljena, kao i svi sudionici manifestacije.