Povežite se s nama

Mozaik

Riječki iluzionist Andrej Škedel oduševio u Supertalentu i ostavio Martinu bez riječi

Objavljeno

na
Riječani se ove sezone uglavnom vrlo uspješno predstavljaju u Supertalentu, iznimno gledanoj emisiji Nove TV. Ove nedjelje, 21. listopada, u petoj audicijskoj epizodi publiku u studiju, ali i cijeli žiri oduševio je riječki iluzionist Andrej Škedel.

On je Riječanima već vrlo dobro poznato ime s obzirom na to da ima često nastupe u našem kraju, a mnogi se još uvijek sjećaju i Mystic showa koji se održao 2014. godine u ispunjenom Centru Zamet kad je uspješno izveo jednu od najpoznatijih iluzija svih vremena. Okovan lancima ušao je u tank koji se napunio vodom, ali iz njega se ipak uspio izvući.

34-godišnji Škedel u najavi svog nastupa u Supertalentu otkrio je kako se iluzijom bavi doslovno od malih nogu, čak 30-ak godina,  kad mu je otac pokazao prvi trik, pa ne čudi što ga mnogi nazivaju riječkim i hrvatskim Houdinijem.

Na pozornici je krenuo s izvođenjem trika s kartama, Martina je bila u startu izuzetno skeptična, da bi na kraju doslovno ostala bez riječi nakon što se vezan lancima u vreći u zatvorenoj kutiji u djeliću sekunde “zamijenio” s asistenticom Monikom koja je bila na kutiji, a ona se našla u toj istoj vreći odjevena kao karta koju je izvukao Janko, pa su žiri i publika zanijemili.

Očekivano sva četiri člana žirija rekla su mu “da”, a pritom nisu skrivali svoje oduševljenje Škedelovom izvedbom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram