Povežite se s nama

Sport

Riječki kickboksač Mladen Kujundžić uskoro u ponajvećoj ruskoj borilačkoj organizaciji

Objavljeno

na
Velik meč ugovorio je ponajbolji hrvatski kickboksač, Mladen Kujundžić (28-12-0). 34-godišnji borac iz Rijeke ponovno će nastupiti pod okriljem RCC-a, ponajveće ruske borilačke organizacije.

Nećemo dugo čekati njegov novi nastup u RCC-u. ‘‘Dynamite‘‘ će se boriti 3. veljače (drugi mjesec) na RCC-ovom eventu, a ekskluzivno smo saznali ime njegovog protivnika.

Ivan Petrenko bit će borac koji će ukrstiti rukavice s našim Kujundžićem. Radi se o vrlo opasnom ruskom kickboksaču, svojevrsnom ‘‘projektu‘‘ RCC organizacije.

Naime, Petrenko je dosad odradio četiri profesionalna kickboksačka nastupa, a sva četiri upisao je unutar RCC organizacije. ‘‘Score‘‘ je zasad savršen i Petrenko je slavio u svakom od dosad odrađenih mečeva. 31-godišnji Rus niže pobjedu za pobjedom, ali u veljači ga čeka vjerojatno najteži ispit u dosadašnjoj, ne predugoj karijeri, javlja Fight Site.

Iza Kujundžića je čak 40 profesionalnih kickboksačkih nastupa, a Mladen je itekako osjetio veliku scenu i mečeve protiv renomiranih protivnika. Isto tako je osjetio i kako je nastupiti u RCC organizaciji, ali debi ne pamti po dobrome.

Arseniy Smirnov porazio je Kujundžića u sedmom mjesecu ove godine, a Mladenu je to bio prvi nastup na RCC-ovim eventima. Iako je izgubio, Mladen je pružio srčan i atraktivan nastup, a sama činjenica da je dobio novi poziv, dovoljno govori o utisku koji je ostavio na čelnike RCC-a.

Ne sumnjamo da će borba protiv Petrenka također biti jako uzbudljiva. Petrenko je tri od četiri dosadašnje pobjede upisao prekidom i sigurno će imati velik motiv završiti i Kujundžića. Naravno, Mladen je borac koji je više nego spreman za ‘‘rat‘‘ i sve to garantira odličnu borbu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže