Povežite se s nama

U sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece, partner kojega je Autotrans, Josip Brezovec, Leonard Zuta i Frane Ikić posjetili su Osnovnu školu Ivan Zajc. Nogometaše Rijeke dočekala je odlična atmosfera, a već po ulasku u školu bilo je jasno da će uslijediti ugodno druženje. Josip Brezovec ovom prilikom sa sobom je poveo sina Niku koji je u srijedu proslavio četvrti rođendan. Učenici Osnovne škole Ivan Zajc tom su prilikom zapjevali “Sretan rođendan Niko” darovavši mu crtež za uspomenu.

Članovi novinarske sekcije dobili su na uspomenu akreditacije, a nije trebalo dugo vremena da krenu pitanja. Najmlađe je zanimalo koji je najdraži gol Frane Ikića, tko je bio uzor Josipu Brezovcu, s koliko je godina nogomet počeo trenirati Leonard Zuta, tko danas igra najbolji nogomet u svijetu, ali i tko je najbolji igrač Rijeke…
Učenici nisu štedjeli grla ni kada su u pitanju navijačke pjesme pokazavši zavidno znanje, a na kraju ugodnog druženja uslijedili su toliko očekivani autogrami i pokoja zajednička fotografija za uspomenu. Riječki nogometaši potpisali su tako sve od autogram kartica, majci, dresova, pa do maskica za mobitel.

Neki od njih dobili su vrijednu uspomenu jer su im se na majicu potpisali Josip Brezovec, ali i sin Niko! Na kraju ugodnog druženja učenici su zadovoljni otišli svojim domovima, a nogometaši HNK Rijeka u sklopu projekta uskoro će posjetiti novu školu.

HNK Rijeka