Povežite se s nama

Sport

Riječki sportski savez sudjelovao na interaktivnim predavanjima u Sloveniji

Objavljeno

na
20 lokalnih studenata sportaša u Ajdovščini, Slovenija, 21. i 22. 02. prisustvuje interaktivnim predavanjima prvog modula projekta PASSPORT (Project for Academy of Sport Support). Studente je na početku predavanja uz predstavnike koordinatora, Zajednicu sportskih udruga Grada Rijeke „Riječki sportski savez“ i domaćina, Športna zveza Ajdovščina pozdravio i gradonačelnik Ajdovščine, g. Tadej Beočanin.

Na Erasmus+ Sport projektu koji potiče dualnu karijeru sportaša i čija je ukupna vrijednost 358 495 eura, kao partneri sudjeluju i Poslovna akademija PAR te sveučilište FH Joanneum iz Austrije te Bugarska sportska razvojna organizacija, sportska organizacija Mine Vaganti NGO te već spomenuta Športna zveza Ajdovščina.

Istovremeno, prilika je to i za članove projektnog tima da analiziraju dosadašnje učinke projekta te isplaniraju buduće akcije s obzirom da je projekt započeo 01.01.2018. i traje do 30.06.2020. Treneri predavači Poslovne akademije PAR i sveučilišta u Grazu razvili su šest modula a svaki pojedini modul bit će prezentiran lokalnim sportašima studentima.

Sljedeći modul, Financijski management u sportu bit će prezentiran sportašima u talijanskom Sassariju, a studenti sportaši sa riječkog područja imati će priliku poslušati modul u studenom 2019.g. Bitno je istaknuti da će svi moduli sportašima uskoro biti dostupni na VLE platformi a projektni tim već planira završnu konferenciju projekta koja će također biti u Rijeci, prijestolnici kulture u ožujku 2020. godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram