Povežite se s nama

Vijesti

Riječki tuneli zatvoreni zbog velikog prodora oborinskih voda, sanacija je u tijeku

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLRiječki tunel ne tako davno nakon dugo vremena ponovno je otvorio svoja vrata posjetiteljima, a tijekom adventskog razdoblja ugostio je i zanimljiv prigodni program. No, tunel je već određeno vrijeme zatvoren, a vijećnik Danko Švorinić tim povodom uputio je pitanje gradonačelniku Vojku Obersnelu.

“Kada će riječki tunel, koji vodi od katedrale Sv.Vida do dvorišta OŠ/SE Dolac, ponovno biti otvoren za građane? Koji su razlozi zbog kojih je trenutno zatvoren?”, zanimalo je Švorinića.

“Riječki tunel privremeno je zatvoren, zbog velikog prodora oborinskih voda. Trenutačno je u tijeku sanacija tog objekta, kako bi tunel što prije ponovno mogao biti otvoren za posjetitelje. Otvaranje tunela očekuje se u najskorije vrijeme.

U tijeku je potpisivanje Sporazuma kojim će tunel biti dan na korištenje Turističkoj zajednici Grada Rijeke, a u svrhu organizacije raznih kulturnih, zabavnih, umjetničkih, sportskih, blagdanskih i drugih manifestacija, čime će, uvjereni smo, prostor dodatno obogatiti turističku ponudu grada Rijeke”, otkrio je gradonačelnik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram