Povežite se s nama

Mozaik

Riječki ugostitelji pripremili posebnu ponudu za Porto Etno festival

Objavljeno

na


Ri gastro i riječki ugostitelji organiziraju od 02. do 08. rujna 2019. godine,  posebno izdanje manifestacije, posvećene promoviranju gastronomskih tradicija i kultura zemalja čije manjine žive i djeluju u našem kraju, a koja je ujedno uvod u Porto Etno festival svjetske glazbe i gastronomije.

Programski pravac pod nazivom Kuhinja različitosti na najbolji način utjelovljuje Luku različitosti, slogan kojim Rijeka 2020. godine nosi prestižnu titulu Europske prijestolnice kulture te potiče solidarnost i njegovanje tolerancije.

Tom multikulturalnom duhu pridružuju se i riječki ugostitelji te Vas pozivaju na uživanje i otkrivanje novih mirisa i okusa, koji će početkom rujna začiniti naš grad.

Navedena gastronomska manifestacija, u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke u suradnji s riječkim ugostiteljima prigodno je predstavljena u Centru autohtonih proizvoda „Primorsko-goranska Kašetica“, a najavili su je Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke, Ines Boban-Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke, Sanja Krmpotić, koordinatorica programa Ri gastro Turističke zajednice grada Rijeke, Lela Vujanić, glavna voditeljica programa Kuhinja različitosti Rijeke 2020, Marino Bošnjak, ugostitelj – bistro Conca D’oro i Dileep Prasad Raturi, kuhar indijske kuhinje.

Ukusne zalogaje na press konferenciji, za predstavljanje Ri gastro dana, pripremili su bistro Conca D’oro iz svoje prigodne ponude indijskih jela, te Hotel Bonavia Plava Laguna iz svoje prigodne ponude mađarskih jela uz poznate slastice rigojanči, u kojima gosti mogu uživati tijekom trajanja manifestacije.

Detaljan program manifestacije Ri gastro Porto Etno, popis ugostitelja i kuhinja te ponudu jela potražite na www.visitrijeka.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram