Povežite se s nama


Rijeka može biti prilično zadovoljna odrađenom sezonom, sve do nekoliko posljednjih kola vodili su utrku s Dinamom za vodeće mjesto u 1. HNL. U konačnici nisu uspjeli stići do ostvarenja svog velikog cilja – osvajanje prve titule državnog prvaka, pa se navijači nadaju nešto boljem rezultatu iduće sezone.

No, čini se da bi to ipak moglo biti zaista iznimno teško očekivati nakon što je predsjednik kluba Damir Mišković u intervjuu za Sportske novosti otkrio neke od planova za nadolazeću sezonu.

Mnogi smatraju da je Rijekin proračun bio ipak malo nedostatan da se prestigne Dinamo, a sad će očito biti još manji…

“Koliki će nam biti proračun za iduću sezonu trebali bismo znati tijekom kolovoza, ali prema mojem programu on bi trebao biti 30 do 40 posto niži nego protekle sezone. Još nije poznato ni koliko ćemo dobiti od Social Sport. Cilj je da se oko 60 posto proračuna pokrije prodajom igrača, što bi značilo da godišnje moramo uprihoditi oko pet milijuna eura od transfera nogometaša”, rekao je Mišković.

Upravo ovog ponedjeljka u 18:30 na stadionu Rujevica članovi kluba i vlasnici sezonskih ulaznica moći će direktno od njega i ostalih članova uprave doznati kakav je plan za HNK Rijeku u idućem četverogodišnjem razdoblju.