Povežite se s namaNogometaši Rijeke i Splita remizirali su u utakmici 34. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je tako nastavila odličan niz protiv Splita i niz bez poraza produžen je na deset utakmica, dok protiv splitskih momčadi (Hajduk, Split) izabranici riječki nogometaši nisu osjetili gorčinu poraza već 25 utakmica. Rijeka je ujedno nastavila niz neporaženosti na Rujevici.

U 87. minuti Vešović je ubacio loptu iz kornera, Mitrović je bio najviši, ali vratnica je spasila Split. Nekoliko trenutaka kasnije uslijedio je novi korner, Bezjak je bio najviši, ali lopta je prohujala pored gola.

Rijeka je nastavila uragansku završnicu. U 89. minuti Bezjak je izbjegao zaleđe, sjurio se sam prema golu Splita, ali njegov udarac nogom je obranio Duka. Ubrzo je uslijedio udarac Tomasova i udarac glavom Vešovića, ali Duka je ponovo bio na visini zadatka.

U posljednjim trenucima i Gavranović je lijepom pucao glavom, ali Duka je i ovu loptu iščupao iz gola.

Prvih 15 minuta utakmice nije donijelo ozbiljniju prijetnju na obje strane. Rijeka je prvi put došla u priliku za pogodak u 19. minuti. Ristovski se sjurio u kazneni prostor. Gavranović je bio sam u pet metara, ali Ristovski je pokušao proigrati Bezjaka i Vrgoč je izbio loptu u korner.

U 31. minuti Gavranović se lijepo okrenuo i pucao s 18 metara, ali Buka je bio na visini zadatka. Dvije minute kasnije Matei si je stvorio prostor za udarac koji je prošao uz vratnicu. Pet minuta kasnije Bradarić je dubinskom loptom izbacio Tomasova, ali udarac riječkog napadač blokirao je Vrgoč.

Split je na kraju poluvremena stigao do prve izgledne prilike. Vargić je pogriješio u dodavanju, loptu je odnio Bagarić, ali njegov udarac s 15 metara riječki vratar uspio je obraniti.

Na otvaranju drugog dijela Tomasov  je još jednom pobjegao obrani Splita, ali udarac desnom nogom u bliži kut osujetio je Duka.

Blizu pogotka Rijeka je bila u 65. minuti. Bradarić je izveo korner, Bezjak se među nekoliko igrača Splita izborio za loptu, ali Duka je uspio zaustaviti udarac sa sedam metara. Desetak minuta kasnije Tomasov je proigrao Bradarića koji je potegnuo iz prve sa 16 metara, ali Duka je obranio udarac.

Rijeka – Split 0:0