Povežite se s nama

Sport

Rijeka protiv Šibenika uzela samo bod iz veliki broj prilika

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke remizirali su protiv Šibenika 0:0 u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a.

Rijeka je odigrala vjerojatno najboljih 45 minuta u prvom poluvremenu ove sezone, ali u konačnici veliki niz propuštenih prilika i dva poništena gola zbog zaleđa donijela samo samo jedan bod.

U konačnici, uz dobru igru, pozitivna stvar je i činjenica da su bijelu pobjegli sa začelja ljestvice koje sada drži Gorica uz napomenu da sastav iz Velike Gorice ima i utakmicu manje.

Nakon početnog ispitivanja snaga, u sedmoj minuti prva velika prilika za Rijeku.

Selahi je sjajno oduzeo loptu i precizno proigrao Djuričina koji se sjurio prema golu. Obregon je dolazio iz drugog plana, Djuričin je krenuo prema golu i našao se u odličnoj prilici, ali udarac je obranio Rogić.

Šibenika odgovorio pokušajima Čanadija u 9. i 11. minuti, a u 19. minuti nova lijepa akcija Rijeke.

Prince je ušao u kazneni prostor i proigrao Djuričina čiji je udarac otišao pored gola.

U 26. minuti Selahi je odličnom dugom loptom proigrao Obregona, koji se u pratnji stopera izborio za poziciju, ali previše je oklijevao i na kraju je lopta završila u gol autu.

Nova prilika stigla je samo minutu kasnije. Vukčević je sjajno proigrao Princea koji se sjurio u kazneni prostor i pokušao proigrati Djuričina koji je dolazio sam na drugoj vratnici. Obrana Šibenika kratko je odbila loptu, natrčao je Grgić ali nije dobro zahvatio loptu i udarac s 14 metara otišao je preko gola.

Obregon nije bio precizan ni u 41. minuti, a najveću priliku prvog dijela propustio je Djuričin u sudačkoj nadoknadi.

Prije te prilike Grgić je ubacio iz auta u kazneni prostor, lopta je na kraju došla do Prince koji puca s 15 metara, Rogić odlično obranio.

Uslijedio je ubačaj Pavlovića iz kornera, lopta je u gužvi došla do Djuričina koji je ostao sam na nekoliko metara od gola, ali udarac napadača Rijeke obranio je Rogić.

Rijeka je bila konkretnija u nastavku, a Šibenik je čekao svoju priliku iz kontre.

U 66. minuti Djuričin je probao s dvadesetak metara, lak posao za Rogića.

U 68. minuti odličan dupli Obregona i Djouahre, uslijedio je ubačaj, ali lopta je prošla iza leđa Vučkića. Grgić je vratio loptu u kazneni prostor Šibenika, natrčao je Selahi na 16 metara, ali nije dobro zahvatio loptu.

Rijeka je priliku imala i u 83. minuti, Selahi je ostao sam na 16 metara, veznjak Rijeke je ciljao, udarac je otišao pored gola.

Šibenik je cijelo vrijeme čekao svoju priliku iz kontre, gosti su propustili bolje odigrati u nekoliko situacija, ali zato su stigli blizu pobjede u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, lopta se odbila do Dolčeka koji je potegnuo, ali vratnica je spasila Rijeku.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram