Povežite se s nama


Nakon uspješno apsolviranog gostovanja na Parku mladeži i dodatnog impulsa pozitivne energije koju su igrači dobili na pripremnoj utakmici protiv Orijenta, pred nogometašima Rijeke novi je prvenstveni izazov. Gost na stadionu HNK Rijeka u večeras od 21 sat bit će Osijek protiv kojeg će momčad Matjaža Keka pokušati nastaviti uspješan niz u ovoj sezoni i sačuvati mjesto u samom vrhu MAXtv Prve lige.

Utakmicu je ispred igrača najavio branič Stefan Ristovski: “Dolazi nam Osijek i znamo da neće biti lako jer smo upoznati s njihovom individualnom kvalitetom. Mi želimo nastaviti pobjedama, pokazati da je ono na početku sezone bilo slučajno i da imamo čvrsti karakter, disciplinu… Cilj je dati što prije pogodak kako bismo što lakše završili utakmicu.”

Trenera Keka zatekao je naprasni odlazak Tomečaka u ukrajinski Dnipro, a prema posljednjim informacijama večeras na Rujevici neće istrčati Lešković, Jugović i Moises dok su pod upitnikom Roshi i Sharbini koji nisu trenirali proteklog tjedna. Mateo Bertoša također osjeća bolove u tetivama. Matjaž Kek morat će pozvati neke igrače iz Rijekine druge momčadi.

Svejedno, Rijeka je večeras veliki favorit i sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Očekivani sastav: Vargić – Ristovski, Samardžić, Mitrović, Vešović-Maleš, Močinić, Bradarić, Tomasov – Bezjak, Balaj