Povežite se s nama

Vijesti

Rinčić o Rijeka Adventu: Filipović nam sada krade i Božić

Objavljeno

na
Grad Rijeka nakon novog koncepta natječaja za Rijeka Advent pronašao je zakupca samo za Trg Riječke rezolucije, a tek naknadnim natječajem i tvrtku koja će postaviti trgovačke kućice na Korzo, dok je jedino Advent na Gradini ostao pod okriljem Turističke zajednice te u direktnom dogovoru s organizatorom. Za preostalih pet lokacija nije se nitko javio, nema čak ni Adventiranja kod Kazališta. Prihod u usporedbi s 2022. godinom je pao za preko 80 posto.

Vijest o tome koju je Fiuman objavio u nedjelju navečer izazvala je veliku pažnju i brojne reakcije građana, ali i političara. Među njima se istaknula gradska vijećnica Iva Rinčić koja je vrlo oštro kritizirala gradonačelnika Marka Filipovića.

“Nesposobnost, aljkavost, neznanje, površnost, nezainteresiranost… Kad je o Gradu Rijeci riječ, uvijek je isto, bilo da je riječ o porezima, Galebu, Kazalištu, vrtićima, Terminalu, Teatru Fenice, Čistoći…  Ili, pak, o Adventu. Jer Filipović nam sada krade i Božić!

Kako je jedan riječki portal ustvrdio „raspisanim natječajem za adventsku kućicu „traže se kraljevi Adventa koji će u svojoj potpunoj kontroli imati kompletne adventske lokacije“.

Pa nas je Grinch s Korza 16, koji očito zazire od šušura vezanog uz najradosnije blagdane, uspio takvim potezima dovesti do Adventa koji je spao na dva slova, odnosno na dvije lokacije.

Umjesto da idemo prema onome što smo svi očekivali – da se Rijeka Advent širi, napreduje, raste i privlači sve više građana i gostiju, nas riječki Grinch vodi unatrag. Možemo se sad ljutiti i buniti na društvenim mrežama, biti nezadovoljni, tvrditi kako nećemo proći Korzom tijekom Adventa, ali to nije baš nikakvo rješenje”, poručila je Rinčić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže