Povežite se s nama

Izbori

Rinčić se družila s građanima: Ako se vlast ne promijeni, čeka nas nazadovanje županije

Objavljeno

na
U završnici kampanje za lokalne izbore 2021. godine kandidatkinja za primorsko-goransku županicu Iva Rinčić družila se građanima na Korzu. Brojni simpatizeri posjetili u štand Da štima svima PGŽ i izrazili svoju podršku kandidatkinji Rinčić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U razgovoru s građanima dotaknute su brojne teme vezane uz perspektive PGŽ-a. Iva Rinčić je istaknula važnost ubrzanja razvojnih procesa u županiji. 

Kao goruće probleme izdvojila je gospodarsko zaostajanje, iseljavanje mladih i posvemašnju apatiju, što je dovelo do toga da treba reći dosta dosadašnjem načinu vladanja. 

Posjetila je na to da je tim okupljen u inicijativi Da štima svima PGŽ pripremio 200 projekata za koji novac lako može pronaći putem javno-privatnog partnerstva, EU fondova ili pak mirovinskih fondova. 

Ako se vlast u Županiji u nedjelju ne promijeni, kazala je Rinčić tijekom druženja na Korzu, za četiri godine biti još nekoliko desetaka mjesta niže na rang-listi europskih regija, da ćemo imati još nekoliko tisuća nezaposlenih više, i da će iz Županije iseliti još nekih 6.000 ljudi.

Osim  druženja s građanima, Iva Rinčić i kandidat za zamjenik PGŽ županice Boris Popović posjetili Delnice gdje su se družili s nezavisnim goranskim kandidatima na lokalnim izborima: Katarina Mihelčić (Delnice), Danijel Bertović (Skrad), Marko Stepić i Tin Jurković (Ravna Gora), Nera Štimac (Rijeka/Lokve), Natalija Jakovac (Mrkopalj).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram