Povežite se s namaStefan Ristovski u utorak je u press centru Stadiona Kantrida službeno predstavljen kao novo pojačanje HNK Rijeka. Makedonski reprezentativac, koji je proteklih pet godina igrao u Italiji za Parmu, Crotone, Frosinone, Bari i Latinu stigao je u Rijeku kao pojačanje na desnom boku.

– Drago mi je da smo postigli dogovor. Rijeka mi se sviđa kao projekt i zato sam prihvatio dolazak. Rijeka ulaže u nogomet i vidi se na rezultatima i zato sam došao bez razmišljanja. Neću obećavati puno, dat ću sve od sebe. Rijeka zaslužuje nove uspjehe – rekao je Stefan Ristovski.
– Pratio sam već Rijeku i prošla godina je bila prekrasna sezona u kojoj je Rijeka izborila skupinu Europske lige. Nadam se da ćemo ove godine to ponoviti, zašto da ne prođemo i skupinu i osvojimo trofej u domaćem natjecanju – rekao je Ristovski potvrdivši da je bez puno razmišljanja odlučio doći u Rijeku.

– Puno mi znači iskustvo igranja u Italiji. Počeo sam u Omladinskoj školi u Parmi.  Nadam se da ću pokazati što sam naučio u Italiji. Došao sam jer želim da Rijeka ostvari još bolje rezultate, igrači su željni novih pobjeda – ustvrdio je Ristovski koji je imao prilike sudjelovati na predstavljanju dresova HNK Rijeka u Lovranu.

– Bio sam jako iznenađen, bio je i otac i kaže da je bilo prekrasno. Vidi se da publika želi nove uspjehe. Dat ću sve od sebe da to ostvarimo. Rijeka i publika zaslužuju trofej ove godine – ustvrdio je Ristovski koji igra na poziciji desnog beka, ali može zaigrati i u vezi.

– Prije dvije godine igrao sam u vezi, tako da mi to ne predstavlja problem. Ne mijenja na stvari, najvažnije je da dajem sve od sebe. Pozicija nije bitna, mi smo profesionalci – zaključio je Ristovski.

Nekoliko riječi o igraču rekao je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Stefan je standardni reprezentativac Makedonije koji je kao slobodan igrač nakon raspada Parme potpisao ugovor sa Spezijom i ustupljen nam je posudbu. Želim mu puno sreće u novoj sezoni, da se nametne pristupom i zalaganjem i da se uklopi u naš način rada – poručio je Ivan Mance.

HNK Rijeka