Povežite se s nama

Sport

RK Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti

Objavljeno

naRK Zamet je ove subote osvojio nove važne bodove u domaćoj utakmici protiv Rudara iz Ruda u 1. kolu Ligeza ostanak uvjerljivim rezultatom 36:23.

U prvom dijelu susreta Rudar je konstantno bio u prednosti, u pravilu se igrao gol za gol, ali su gostiZametu bježali na gol ili dva razlike. U tri navrata nasemaforu je stajalo izjednačenje, što je bio slučaj i nakraju prvog poluvremena koje završava rezultatom15:15.

Drugo poluvrijeme Zamećani otvaraju izvrsnim nizom odčak sedam uzastopnih golova (tri zabija Babić, dvaStarčević i dva Glavaš) pa već u 42. minuti postajejasno da je Zamet krenuo vrlo odlučno te u tom trenutkuvodi 22:15. Upravo u 42. minuti gosti postižu prvipogodak u nastavku. U 44. minuti ponovno slijede tri uzastopna gola (dva Načinović i jedan Mrakovčić) pa se tada Zamet nalazi na čak 9 golova razlike. Sljedećiizvrstan niz dogodio se u 49. minuti kada Tomljanovićdaje dva gola, a Glavaš i Jeličić po jedan. Više negosigurnu razliku Zamet uspijeva zadržati do krajautakmice i naposljetku odnosi pobjedu te uzima dvaboda na domaćem terenu.

Kod Zameta su se istaknuli Nikola Babić i VeronNačinović sa 6 pogodaka te Filip Glavaš s 9 pogodaka, dok je Fran Lučin imao odličnih 13 obrana.

Kod Rudara su se istaknuli Matej Štajnkler i Tomislav Štajnkler s 4 pogotka, a golman Josip Žitković je imao 8 obrana.

U sljedećem kolu Zamećane očekuje gostovanje u Sesvetama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram