Povežite se s nama


Danas je u prostoru Ri Infa održana konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora i predstavljanja novih pojačanja RK Zamet.

Nakon rezultatski najuspješnije sezone u proteklih 10 godina u kojoj je Zamet osvojio četvrto mjesto Premijer lige rukometaša, pred Zametom je nova sezona u kojoj sudjeluje 10 klubova. Sezona počinje 4. rujna gostovanjem u Poreču.

Vedran Babić, direktor RK Zamet:: “Nakon jedne od najuspješnijih sezona u novijoj povijesti RK Zamet pred nama je izazovna sezona u kojoj sudjeluje 10 ekipa i samim time koncetracija kvalitete će biti veća. Drago mi je da će nas u novoj sezoni pojačati bivši Zametov igrač Marin Kružić koji je nakon odličnih igara u zametovom dresu otišao u Nexe iz Našica gdje je proveo dvije sezone igrajući SEHA ligu te je proteklu sezonu proveo u Spačvi. Ove će nam se zezone priključiti i mladi Tin Lučin koji je nakon Zameta proveo dvije i pol sezone u Kozali, a vrijedi istaknuti da je Tin na završnici prvenstva Hrvatske za kadete, kojega je osvojio s Kozalom, proglašen za najkorisnijeg igrača prvenstva.”

Marin Kružić –  igrač RK Zamet: “Drago mi je da se vraćam u Zamet nakon tri sezone, nakon Zameta proveo sam dvije sezone u Nexeu i posljednju sezonu u Spačvi. Iskustvo koje sam stekao u Nexeu – višegodišnjem viceprvaku Hrvatske igrajući međunarodnu SEHA ligu dobro će mi doći u ovoj sezoni. Mislim da ćemo biti dobra ekipa. Veselim se ovoj novoj sezoni.”

Tin Lučin –  igrač RK Zamet: “Odličan je osjećaj biti najbolji igrač završnice prvenstva Hrvatske, sada me očekuju pripreme u kadetskoj reprezentaciji za nadolazeće Europsko prvenstvo za kadete koje se odigrava u Hrvatskoj ove godine. Veselim se novoj sezoni u Zametu. Sigurno da očekujem sezonu kao i  prošle godine ako ne i bolju. Nadam se da ću dobiti priliku i opravdati je.”