Povežite se s nama

Sport

RK Zamet prije početka sezone doveo tri nova igrača

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj su  predstavljena tri nova igrača rukometnog kluba Zamet koji su danas službeno potpisali ugovore. Novi igrači RK Zamet su Sandro Samardžić, Tony Zarev i Vanja Šehić. 

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Devčić – predsjednik kluba, Vedran Babić – direktor RK Zamet, Boris Konjuh – team manager te novi igrači kluba Sandro Samardžić, Tony Zarev i Vanja Šehić.

Vedran Babić: “Drago nam je da će tri mlada igrača pojačati konkurenciju uoči početka nove sezone. U posljednjih 5 godina nije bilo manje odlazaka i to dovoljno govori o činjenici kakve su nam ambicije. Dobra vijest je da je jučer došao poziv na okupljanje Hrvatske kadetske rukometne reprezentacije  koje će se održati u Delnicama, a pozvana su sva četvorica naših standardnih reprezentativaca – Starčević, Načinović, Lučin i Martinović.”

Vedran Devčić: “Prethodna sezona imala je mnogo uspona i padova, ali najbitniji je naš ostanak u ligi i iskustvo koje je dodatno osnažilo našu mladu ekipu. Definitivno imamo pogled prema Ligi prvaka, pa i najužem vrhu Premijer lige. Do kraja ovog tjedna u potpunosti će se riješiti i stručni stožer i mislimo da imamo ekipu koja realno vrijedi jako puno, kao i ambicije koje ćemo formulirati u narednom periodu. Novim dečkima želim dobrodošlicu u klub – došli su u zdravu sredinu u kojoj se dobro radi i siguran sam da će u njoj biti zadovoljni.”

Sandro Samardžić: “Sretan sam što se nakon 4. sezone ponovno vraćam u Zamet. Zahvaljujem se ovim putem Dubravi na provedenom vremenu kod njih, mislim da sam dodatno napredovao. Maksimalno ću se truditi i dati sve od sebe na treninzima i na terenu.”

Tony Zarev: “Drago mi je što ću zaigrati u tako velikom klubu kao što je Zamet. Ovo je za mene novi iskorak u karijeri obzirom da sam nakon druge lige provedene u Rovinju i odlične ovim putem protekle sezone u Mornar Crikvenici došao do Premijer lige. Počašćen sam što ću igrati u tako ambicioznoj ekipi, potrudit ću se dati svoj maksimum i zaista mi je velika privilegija igrati u Premijer ligi.”

Vanja Šehić: “Cijelu svoju rukometnu karijeru sam proveo u Labinu i ovim putem se zahvaljujem svima u bivšem klubu kao i publici koja me vjerno pratila svih ovih godina. Zamet poznajem jako dobro. Svjestan sam u kakav sam klub došao, u potpunosti sam spreman, a moji su ciljevi i ambicije veliki.”

Boris Konjuh: “Iskoristio bih priliku da pohvalim uspjeh naših rukometaša na Europskom prvenstvu u Poljskoj gdje danas igraju u polufinalu. Ovo je jako dobra najava za budućnost tima, sve su to mladi potentni igrači koji se neprestano dokazuju, a tek se trebaju eksponirati. Drago nam je da su sve to mladi dečki iz regije, koji su još jednom potvrdili naše velike ambicije.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram