Povežite se s nama

Sport

RK Zamet sezonu otvara protiv Sesveta, dogovorena suradnja s Nemecom

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljen nastavak rukometne sezone i prva domaća utakmica protiv Sesveta te je potpisana suradnja sa Specijalnom bolnicom za ortopediju dr. Nemec.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor, Boris Konjuh – team manager, dr. Nemec – vlasnik Specijalne bolnice za ortopediju dr. Nemec i igrač kluba Nikola Njegovan.

Nikola Njegovan: “Utakmicu iza nas obilježili smo lošim startom i slabijom obranom, što bi se trebalo popraviti u nastavku sezone – krenuvši već s utakmicom u subotu protiv Sesveta. To je ekipa koja igra brži rukomet, zato moramo biti na svojoj razini i dići obranu kako na sljedećoj utakmici, tako i u nastavku sezone.”

Vedran Babić: “Prošla utakmica razjasnila je u kojem smjeru kao ekipa trebamo ići, s puno boljom i kompaktnijom obranom, vjerujem da to možemo postići. Sesvete su klub koji je od svih prvoligaških ekipa promijenio možda najviše igrača u odnosu na proteklu sezonu, a došli su sve redom mladi perspektivni igrači koji traže svoj put za dalje. Jedini cilj s kojim možemo pristupiti ovoj utakmici je pobjeda.”

Boris Konjuh: “Zahvaljujem se svima na podršci koju dobivamo, a koja nam je neizmjerno važna i potrebna. Prošli smo zahtjevne pripreme, a ne sumnjam da će naši dečki učiniti velike stvari. Iznimna mi je čast danas predstaviti prof. Nemeca, koji je stao uz nas u ključnom trenutku. Njegove usluge i pomoć bit će tu za nas i drago nam je da imamo tu sigurnost ako dođe do ozljeda. Također smo dobili pomoć kroz suradnju s Jadran Galenskim Laboratorijem i možemo reći da je to zahvala tih ljudi nama, našem radu i našem klubu.”

Boris Nemec: “Specijalna bolnica ortopedije dr. Nemec radi već 15 godina, a u njoj se svake godine obavi gotovo tisuću operacijskih zahvata. Nažalost, više od polovice zahvata odnosi se na posljedice sportskih ozljeda, što ujedno znači da cijeli tim ima zaista veliko iskustvo na ovom području. To nije samo iskustvo u zahvatima, već i u pregledima, što je izuzetno važno jer je točna dijagnoza ključna za rješavanje ozljede. Veliko je zadovoljstvo i čast što nam je jedan renomirani klub ponudio ovakvu suradnju.”

Utakmica protiv Sesveta igra se u subotu, 28.09. s početkom od 18.00 u Centru Zamet.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram