Povežite se s namaHotel Opatija i ove će godine biti odredište bogate turističke i gastronomske ponude, a sezona se otvara manifestacijom “It’s barbecue time!”. Ovu subotu 02. srpnja s početkom u 20:00 sati na terasi hotela Opatija održat će se prvi u nizu takvih događanja koji će biti otvoren za sve posjetitelje.

Posjetitelji će moći uživati u raznovrsnoj ponudi jela sa roštilja po pristupačnim cijenama te se osvježiti uz bogati asortiman pića, a sve to na prostranoj terasi hotela Opatija okruženi prekrasnim zelenilom i idiličnim vrtnim labirintom. Ugodnom ambijentu pridonijet će i živa muzika u kojoj će posjetitelji moći uživati sve do kasnih večernjih sati. Bit će pripremljeno pregršt gurmanskih delicija, a za vegetarijance u ponudi će biti i vegetarijanski meni.

Za ljubitelje nogometa biti će organiziran i prijenos utakmice Europskog nogometnog prvenstva Njemačka – Italija.

OHM grupacija spomenutom manifestacijom želi unaprijediti i obogatiti turističku ponudu Opatije. Spomenuto događanje je otvoreno za sve zainteresirane posjetitelje, a ne samo za goste hotela. Ovime se želi najaviti i obilježiti početak bogate ponude koju će OHM grupacija realizirati u predstojećim ljetnim mjesecima. Time će se posjetiteljima Opatije osigurati dodatni sadržaji, a ujedno i pridonijeti afirmaciji Opatije kao jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija.

Iz OHM Opatija pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže ovog vikenda u samom srcu Opatije na zajamčeno dobrom provodu uz osigurani parking.

Svi su dobrodošli ovog vikenda na veliku roštiljadu – spoj gastronomskih užitaka, dobre zabave i nezaboravnog druženja!