Povežite se s nama


Ove subote u sklopu 4. kola Lige zaostanak Zamet je ugostio ekipu Sesveta s kojom je dijelio drugo mjesto na tablici te upisao pobjedu rezultatom 31:26 i tako osvojio nova dva boda.

U prvim minutama Zamet je poveo 3:0, a Sesvete su tijekom cijele utakmice pokušavale nadoknaditi zaostatak, no Zamet je nametnuo svoj tempo koji je uspješno zadržao sve do kraja utakmice. Već nakon 15 minuta igre nakon pogodaka Chena i Majića, Zamet je poveo sa +6, a do kraja prvog poluvremena Zamet je vodio s pet golova razlike. U 43. minuti Sesvete su nakon tri uzastopna pogotka uspjele smanjiti razliku rezultatom 22:19, no u posljednjih 10 minuta Zamet je odličnom igrom i nizom pogodaka utakmicu zaključio rezultatom 31:26.

Kod Zameta se, osim vratara Quana koji je s izvrsnih 14 obrana uspješno spriječio pokušaje Sesveta da dostignu Zamećane, istaknuo Vučko sa šest pogodaka, dok su kod ekipe Sesveta šest pogodaka ostvarili Grgurić i Strbad.

Zamet se sada nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice Lige za ostanak sa samo jednim bodom zaostatka za Umagom, a u 5. kolu Lige za ostanak ekipu očekuje utakmica protiv Karlovca koja se u gostima igra 21. travnja.