Povežite se s nama


Nakon svih odigranih utakmica posljednjeg kola Lige za prvaka Premijer lige rukometaša, Igrači Zameta sa zadovoljstvom mogu pogledati na prvenstvenu tablicu i na sezonu koja je iza njih.

Prvi razlog za slavlje uslijedio je po završetku regularnog dijela sezone u kojemu su se Zamećani, nakon punih 10 godina, kvalificirali u Ligu za prvaka kao trećeplasirana ekipa regularnog dijela prvenstva u kojemu se natjecalo ukupno 14 ekipa. Uz Zamet, u Ligu za prvaka kvalificirali su se i Varaždin, Dubrava i Umag kojima su se pridružila dva člana međunarodne Seha lige Zagreb i Nexe.

Nakon 10 odigranih kola rukometaši Zagreba uvjerljivo su slavili ispred ekipa Nexea i Varaždina. Rukometaši Zameta sezonu su završili na odličnom četvrtom mjestu ispred ekipa Dubrave i Umaga i tako postigli naveći uspjeh u novijoj budućnosti kluba, točnije od sezone 2002/2003 te se kvalificirali u europska natjecanja.

Vedran Babić, direktor RK Zamet: “Svi smo veoma ponosni na uspjeh Zameta u ovoj neizvjesnoj sezoni. U Ligu za prvaka smo ušli neopterećeni, svjesni činjenice da smo samim plasmanom već puno učinili i da u njoj možemo malo izgubiti, ali puno toga dobiti što se na kraju pokazalo ispravnim. Veseli i činjenica da je ekipa sastavljena od najboljih igrača iz naše regije što samo dokazuje dobar rad svih klubova iz regije. Pred nama je slaganje igračke križaljke za sljedeću sezonu u kojoj nastupa 10 klubova i samim time se očekuje veća koncentracija kvalitete u ligi.”