Povežite se s nama

Fiuman Plus

Sad možete dati ocjenu zaposlenima u Gradu Rijeci, Obersnel krenuo s dvije jedinice

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELLDubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević pokrenula je internetsku stranicu ocijenime.hr za ocjenu rada službenika javnog sektora.

Na portalu treba izabrati grad, a nažalost samo su četiri grada za sada ponudila sve podatke, a to su Rijeka, Dubrovnik, Varaždin i Zagreb. Osim zvjezdica i smajlića ima i konkretnih primjedbi, a u svakom slučaju pohvalno je što je Grad Rijeka pristao učiniti dostupnim podatke o popisu svojih zaposlenika.

Ima i pozitivnih komentara. No, u Ministarstvu uprave nisu oduševljeni portalom. ”Meni se čini da se ovaj portal i ruga s našim službenicima, jer tu netko može i anonimno iznositi neistine. Ne sviđa mi se”, rekao je ministar uprave Lovro Kuščević.

Zasad za djelatnike riječke gradske uprave nema previše ocjena, pa se ovaj njihov mali broj trenutno ne može uzimati previše za ozbiljno, a tek treba vidjeti hoće li jedan ovakav servis zaista zaživjeti i krenuti u smjeru u kojem bi trebao – da svojim većim brojem ocjena potakne one “manje vrijedne” djelatnike kojima plaća stiže iz gradskog proračuna da bolje obavljaju svoj rad.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel zasad je dobio svega dvije ocjene i obje su jedinice, a ni ovog puta nije izostala kritika zbog neizgradnje obećanog novog autobusnog kolodvora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram