Povežite se s nama

Mozaik

Sajam autohtonih proizvoda od ponedjeljka na Korzu

Objavljeno

na


Pročelnica UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Melita Raukar te suradnica za promociju i razvoj autohtonih proizvoda Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ Teodora Cimaš u Kašetici su najavile promotivnu prodaju autohtonih proizvoda PGŽ na Korzu od 17. do 21. rujna od 9 do 17 sati.

Pročelnica Raukar istaknula je  kako Županija nastoji poduprijeti proizvodnju i prodaju autohtonih proizvoda, a na ovom promotivnom sajmu sudjelovat će 16 proizvođača iz Primorsko-goranske županije. Poseban naglasak bit će na proizvođačima koji nose oznaku Hrvatski otočni proizvod, a iz Županije ih najviše dolazi sa Lošinja i Raba te nešto manje sa Krka. Također, povećava se broj proizvođača iz Županije koji nose upravo tu oznaku.

Članovi HOP-a izlagat će na svom štandu, a predstavit će se Nedjeljka Jurin koja proizvodi nagrađivanu prirodnu kozmetiku od eko proizvoda s Pelješca te Paška sirana. Svaki posjetitelj zasigurno će pronaći nešto za sebe, od meda, sira, suhomesnatih proizvoda, prirodne kozmetike, sokova te likera.

Teodora Cimaš istaknula je da je u planu održavanje sveukupno 4 sajma do kraja godine uz pomoć Županije i Grada Rijeke, a posljednji četvrtak ovog mjeseca održat će se tržnica u Kašetici. Također, trenutno se radi na registraciji Kašetice i za prodajnu djelatnost dok je za sada u funkciji promotivno-izložbenog prostora autohtonih proizvoda.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram