Povežite se s nama

Vijesti

Sajam za finalnu pripremu turističke sezone počinje sljedeći tjedan u Opatiji

Objavljeno

na


U Opatiji se od četvrtka, 9. do subote, 11. ožujka održava jedini specijalizirani sajam namijenjen opremanju vila i kuća za odmor te hotela i kampova. Na sajmu će nastupiti više od 60 izlagača iz Hrvatske i Europe, s izlagačkim programom namijenjenim podizanju kvalitete i finalnim pripremama za novu turističku sezonu i prve goste.

Prema najavama iz prva dva mjeseca, hrvatski turizam očekuje dobra sezona u kojoj će možda i više nego ikada prije biti važno ulagati u kvalitetu u svim segmentima. Za turistički sektor koji upravo sada kreće u finalizaciju pripreme svojih objekata, u Opatiji je najavljeno šesto izdanje sajma Relax Adria, koji će se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održati od četvrtka, 9. do subote, 11. ožujka.

Sajam će kroz boutique koncept s programom odabranih izlagača predstaviti vodeće brendove opreme i usluga, kako bi se u predstojećoj sezoni na najbolji način odgovorilo na potrebe modernih gostiju i tržišta.

– Ove godine okupili smo više od 60 izlagača iz Hrvatske, Italije, Austrije, Češke, Slovenije i Srbije koji će predstaviti proizvode, usluge i tehnologije, danas ključne kako bi se sezona, ali i turistička godina odradili brže, bolje i uz optimalno korištenje resursa. Želja nam je da svi posjetitelji ovdje ostvare kvalitetan direktan kontakt s postojećim ili budućim partnerima, dobavljačima i kolegama, u pozitivnoj atmosferi, pred sam početak nove sezone – rekao je direktor sajma Adriano Požarić.

Sajam Relax Adria tako donosi sve ono što je potrebno za uslugu više: od vanjskog i unutrašnjeg namještaja, klasičnih bazena, hidromasažnih bazena, sauna i wellness opreme, fitness opreme, solarnih panela i e-punionica, pa do tekstila, dekora i brojnih sitnica koje u turizmu čine razliku, te rezervacijskih platformi i tehnologija.

Veliki broj izlagača odabrao je upravo sajam Relax Adria kao mjesto na kojemu će predstaviti novitete u ponudi. Tu su hrvatske premijere novih tehnologija za bazene, kao i nove kolekcije namještaja i opreme za uređenje s naglaskom na outdoor namještaj. U segmentu fitnessa posjetitelji će moći vidjeti i probati novi dizajnerski trenažer Stil-Fit kao i nova PaviFlex rješenja podova za fitness prostorije i dvorane. Po prvi se puta na hrvatskom tržištu predstavljaju filteri za vodu njemačkog brenda BWT, tu su i novi profesionalni modeli roštilja te prateći dodaci nizozemskog proizvođača OFYR, a Husqvarna će predstaviti najnoviju generaciju električnih bicikala.

Sajam je namijenjen vlasnicima kuća za odmor, hotelijerima, vlasnicima kampova, ali i ugostiteljima, restoraterima i obiteljskom smještaju, arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

Sajam Relax Adria otvoren je u četvrtak, 9. i petak, 10. ožujka od 10 do 18 sati, dok je u subotu, 11. ožujka radno vrijeme sajma od 10 do 16 sati. Ulaz je besplatan uz registraciju za poslovni posjet na stranici relaxadria.com.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže