Povežite se s nama

Vijesti

Sanacija šteta od juga i priprema za predstojeću kupališnu sezonu u Kostreni

Objavljeno

na


Prošlogodišnje olujno jugo pričinilo je velike štete u priobalju pa tako i na području Kostrene. Oštećene su bile plaže i različita komunalna oprema pa je uz redovno održavanje i pripremu sezone Općina Kostrena osigurala značajna dodatna sredstva za sanaciju šteta. Dio oštećenja je saniran, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu.

Među većim zahvatima bila je izrada nove pasarele kod JK Galeb, izrada 230 metara nove ograde uz obalni put, zatim farbanje ograde u dužini od oko 650 metara i  novi ogranak vodovoda od Šetališta kostrenskih pomoraca do obalnog puta  kod Kostrenke, čiji će nastavak biti dovod vode za tuševe na plaži ispod Kostrenke te plaži Smokvinovo.

Uz navedene radove sanirano je i puknuće vodovodne cijevi kod vaterpolo kluba, sanirana su oštećenja na plaži Veli jarak koja će se prije sezone također urediti, sanirana su oštećenja na platoima ispod Kostrenke i plaži Nova voda, stepenice za plažu između uvale Žurkovo i vaterpola te za ulaz u more u Žurkovu poslije Vala. Izvršen je i čitav niz sanacija oštećenja na potpornim zidovima duž obalnog puta kao i na inox opremi koja će se do sezone u cijelosti popraviti ili postaviti nova.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže