Povežite se s nama

Vijesti

Sanirano 10 tisuća kvadrata Dubine, nekadašnjeg divljeg odlagališta otpada u zaleđu Rijeke

Objavljeno

na
Unazad gotovo 10 godina nije saniran niti kubik otpada nekadašnje šljunčare Dubina. Novo vodstvo Općine Jelenje uhvatilo se u koštac s problemom i vlastitim snagama pokrenulo sanaciju. Pogledajte prve impresivne rezultate!

Novo vodstvo Općine Jelenje uhvatilo se u koštac s problemom i vlastitim snagama pokrenulo sanaciju. Podsjetimo, krajem prošle godine ugrađene su video kamere visoke rezolucije koje snimaju područje Dubine danji i noću, a prijestupnici se kažnjavaju. Nekad gomile otpada, danas su očišćeni i izravnati platoi koji će u budućnosti proširiti poslovnu zonu Astra, a ista je prošle godine stavljena u 100% funkciju. Nastavlja se sa sanacijom i uređenjem vodozaštitnog područja Dubina.

– Najprije smo uveli video-nadzor te pokrili prostor kamerama koje snimaju u 4K rezoluciji, a nadzor kompletnog područja moguć je stručnim službama putem mobitela, tableta ili računala, što svakako olakšava svakodnevicu. Drastično je smanjen broj dovoza novog krupnog otpada i raznog smeća – ističu u Općini Jelenje, dodajući kako su nakon toga započeli radovi na sanaciji, a pritom je očišćeno više od 10.000 kvadrata i na tom su mjestu su sada čisti i ravni platoi. Prostor je zaista poprimio novu dimenziju. Čišćenje se naravno, kontinuirano nastavlja.

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram