Povežite se s nama

Mozaik

Saša Matić oduševio svoje fanove koncertom u riječkoj Dvorani mladosti

Objavljeno

na


Dvorana mladosti na Trsatu u petak, 15. ožujka, navečer ugostila je trenutno jednog od najpopularnijih pjevača u čitavoj regiji. Saša Matić nije napunio “do vrha” dvoranu, vjerojatno su na to utjecali njegovi brojni nastupi u posljednje vrijeme u našoj široj okolici, ali približno tri tisuće posjetitelja definitivno je uživalo u brojnim Matićevim hitovima tijekom koncerta koji je potrajao oko dva i pol sata.

Saša Matić fanovima je ponudio presjek svoje bogate glazbene karijere koja traje već 18 godina, a baš kao i na dva nedavna rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni i ovog je puta jedan blok pjesama posvetio preminulom Oliveru Dragojeviću.

Nije izostala ni posveta nedavno tragično poginulom Šabanu Šauliću izvedbom pjesme “Žal”, a posebno efektna bila je sama završnica koncerta kad je publika sama počela pjevati Matićevu baladu “Nađi novu ljubav”. Nema sumnje kako je oko tri tisuće ljudi i više nego zadovoljno u petak oko 23 sata napustilo Dvoranu mladosti.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže