Povežite se s nama

Crna kronika

Šest osoba uhićeno jer su u Viškovu napali trojicu mladića u kafiću

Objavljeno

na


Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima nadležnih službi Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske i Interventne jedinice policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje vezano za počinjenje više kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćena su šestorica hrvatskih državljana, u dobi između 22 i 44 godine. Policija ih sumnjiči da su početkom studenoga ove godine u ugostiteljskom objektu na području Viškova fizički napali trojicu hrvatskih državljana, starosti 18 i 19 godina, kojom prilikom su jednog od 18-godišnjaka teško ozlijedili. U istom događaju drugom oštećenom 18-godišnjaku otuđen je mobitel i lančić, čime mu je pričinjena materijalna šteta od oko 2.800 kuna.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja na području Rujevice u Rijeci provedene su pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenih, 11 osobnih vozila, tri teretna vozila i jednog plovila. Pretragama su pronađene i oduzete 22 ampule sa tvarima zabranjenim u sportu (steroidi), pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva te još jedan spremnik i 45 komada streljiva. Također, pronađena je osoba, ujedno jedan od osumnjičenika, a za kojim je na snazi bila potraga zbog ranije počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Zbog neovlaštenog posjedovanja oružja i streljiva protiv jednog od osumnjičenih bit će podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava.

Po završetku kriminalističkog istraživanja svih šest osumnjičenih je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kaznena djela za koja se prijavljuju su sudjelovanje u tučnjaviteška tjelesna ozljedateška tjelesna ozljeda u pokušaju,  krađa i neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Petorica osumnjičenih su predana pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram