Povežite se s nama

Vijesti

Škibola podnosi kaznenu prijavu protiv Hrvatske narodne banke

Objavljeno

naRiječki saborski zastupnik, Marin Škibola, podnosi kaznenu prijavu protiv Hrvatske narodne banke zbog, prema njegovim riječima, propusta i šteta koje su pretrpjeli hrvatski građani. Prenosimo priopćenje s njegove Facebook stranice:

„Još prošle godine najavio sam kaznenu prijavu protiv HNB-a zbog mnogih propusta navedene institucije. U srijedu ćemo javno predati kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu. Poziv za podršku tom činu poslan je svim klubovima zastupnika, uostalom vidjet ćemo tko iz političke arene smatra da HNB treba snositi odgovornost zbog šteta koje su pretrpjeli hrvatski građani od toksičnih kredita. Ovom prilikom pozivam i sve građane, udruge i druge organizacije da nam se pridruže u srijedu 22.1. u 11:45 ispred DORH-a. Vidimo se!“, stoji u priopćenju Škibole.

Na inicijativu Škibole donesen je Zakon o ništetnosti ugovora o kreditu s međunarodnim obilježjima sklopljenih u Republici Hrvatskoj s neovlaštenim vjerovnikom. Tim se ugovorom štiti ljude od kreditnih institucija koje su izdavale kredite bez dozvole Hrvatske narodne banke. Velik dio tih kredita višestruko je preplaćen, no ljudi su svejedno ostajali bez imovine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram