Povežite se s nama

Vijesti

Skupite opuške i smeće na plaži, na Kantride vas časte s pićem po želji

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLZa svaku skupljenu čašu opušaka ili vrećicu plastičnog smeća s plaže, dobit ćete na šanku čašu piva Tars ili piće po želji! Kod konobara potražite čašu ili vrećicu za smeće tijekom akcije “Prasci i Vuk te časte u organizaciji Kantrida FKK 2020 – Europski kvart kulture”.

“Drage Riječanke i Riječani, čuvajmo našu prirodu i more čistu obalu i plažu svi vole. Skupi čik, plastiku i smeće pa dođi na pivu da niz grlo teče. A za naše klince velike i male, fina limunada za vruće ljetne dane. Eko akcija super je fora, na očuvanje okoliša pazit se mora!

Program Kantrida FKK 2020 pokušava potaknuti samostalne inicijative i veću uključenost lokalnih zajednica i pojedinaca u projekt Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture na primjeru kvartova Kantrida i Bivio. Inicijator i voditelj projekta Kantrida FKK 2020 je tvrtka Novi turizam d.o.o..

Kantrida FKK 2020 bit će proglašen Europskim kvartom kulture s programom kojeg definiraju teme poput kulture življenja uz more, rada uz more i sa morem, izgradnja uključive i solidarne zajednice, novih prostora društvenosti u kojim se isperepliću različite kulture življenja, te se potiče multikuluralna razmjena, svijest o održivom razvoju i uređenju riječkih plaža, uključivost i tolerancija, a manifestiraju se kroz širok spektar raznovrsnih aktivnosti od umjetnosti, kulture, aktivzma, ekologije, gastronomije, do sporta i humanitarnog rada.

U sklopu projekta Kantrida FKK 2020 – Europski kvart kulture provodimo program Kultura življenja, koja će na jedinstven način Riječanima i njihovim gostima pružiti priliku da uživaju u čarima ljeta, da se aktivno okušaju u brojnim sportskim i kulinarskim aktivnostima, da se dobro zabave, daju svoj doprinos u očuvanju prirode i da pritom zajedno sa svim sudionicima u projektu ravnopravno sudjeluju u jedinstvenom načinu širenja svijesti o brojnim važnosti očuvanja okoliša. Ova inicijativa je dio programa Kultura življenja”, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže