Povežite se s nama

Mozaik

Slavlje cijele subote i odlični popusti za finalnu rođendansku proslavu ZTC-a

Objavljeno

na
Ljubitelj ste mode i najvažnije vam je popratiti najnovije modne trendove? Obožavate kvizove i baš bi htjeli pokazati i dokazati svoje znanje? Obožavate riječko glazbeno nasljeđe i nema vam dražeg nego pjevati sve one divne hitove dok su još postojale kazete? Imate klince i stalno tražite neke zabavne sadržaje?

I pitanje svih pitanja – volite popuste, volite ZTC?

Sutra, 24.09., čekaju vas popusti brojnih ZTC trgovina, a povodom Zadnje subote u mjesecu! Nakon dobrog shoppinga ne zaboravite proći kroz Sretna vrata koja se nalaze na nultoj etaži, u neposrednoj blizini info pulta.

A osim kupovine, čeka vas odlična zabava s puno sadržaja! ZTC subotnje druženje počinje s Kvizalištem! Moranu Zibar izazvat će riječke snage, među kojima je i glazbeni urednik Lucijan Kostrenčić! Nakon što pogledate odmjeravanje snaga, u 11 sati, riječ preuzima Robert Ferlin koji će na svoj prepoznatljiv način intervjuirati Moranu i sigurno dobro začiniti s pitanjima (nas neće ostaviti ravnodušnima)!

Točno u podne slijedi modna revija kakvu još niste imali prilike vidjeti! Fascinantne kazališne kostime nosit će volonterke i volonteri Volonterskog programa HKD-a na Sušaku. Ova je suradnja HNK-a Ivana pl. Zajca i HKD-a na Sušaku jedan od programa volontiranja na kulturnim događanjima – Europska prijestolnica kulture (EPK) i kao takav je jedinstven program u Hrvatskoj. U ZTC-u će tako na trenutak oživjeti Zajc, Ana Karenjina i brojne povijesne osobe! Dašak modernih vremena i aktualnih kolekcija predstavit će riječke influencerice, a modu za najmlađe i najslađe predstavit će Plesna skupina Lorena.

Mališani će uživati uz Kišne razdragance koje je osmislio poznati glazbeni par Ivanka i Mrle, a simpatično druženje počinje u 17 sati!

Kakav bi to rođendan bio bez pjesme! U 18 sati slijedi revijalno izdanje RiSONGića i PjesmaRIce, zapjevajte i vi uz stare riječke hitove koje će otpjevati nove generacije!

U 19 sati slijedi nastup popularne glazbenice Eni Jurišić! Ona je mlada, svoja, zanimljiva i ona će stvoriti savršenu atmosferu za kraj tri velike i važne slavljeničke ZTC subote!

Povedite najdraže, iskoristite popuste i uživajte u bogatim sadržajima koje vam je pripremio ZTC Rijeka!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram