Povežite se s nama

Vijesti

Smanjena cijena parkiranja u KBC-u Rijeka, a na Kantridi ukinuta naplata

Objavljeno

na
Kako je i najavljeno, od 1. studenog smanjila se cijena parkiranja unutar lokaliteta KBC-a Rijeka – Rijeka i Sušak, s 10,00 kn na 8,00 kn, a ukinula se naplata parkiranja na području Dječje bolnice Kantrida.

Kako ističu u Rijeka plusu, skraćuje se i radno vrijeme naplate parkinga subotom, tako da će se parking subotom plaćati od 7 do 16 sati, a ne do 18 sati kako je bilo do sada.

Podsjećamo, cijena parkiranja je smanjena, odnosno ukinuta na temelju postignutog dogovora Grada Rijeke i KBC Rijeka. Dogovor je postignut prvenstveno zbog građana Rijeke i ostalih gradova i općina čiji stanovnici gravitiraju korištenju riječkog KBC-a za pružanje zdravstvene skrbi i zdravstvenih usluga. Za pacijente i njihove obitelji ovo će značiti bitno manje opterećenje budžeta.

U području Dječje bolnice Kantrida ukinuta je naplata parkinga također uvažavajući potrebe i specifično tešku situaciju u kojoj se nalaze roditelji mališana i starije djece koji su prinuđeni koristiti zdravstvenu skrb dječje bolnice.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram