Povežite se s nama

Vijesti

Smanjena cijena parkiranja u KBC-u Rijeka, a na Kantridi ukinuta naplata

Objavljeno

na
Kako je i najavljeno, od 1. studenog smanjila se cijena parkiranja unutar lokaliteta KBC-a Rijeka – Rijeka i Sušak, s 10,00 kn na 8,00 kn, a ukinula se naplata parkiranja na području Dječje bolnice Kantrida.

Kako ističu u Rijeka plusu, skraćuje se i radno vrijeme naplate parkinga subotom, tako da će se parking subotom plaćati od 7 do 16 sati, a ne do 18 sati kako je bilo do sada.

Podsjećamo, cijena parkiranja je smanjena, odnosno ukinuta na temelju postignutog dogovora Grada Rijeke i KBC Rijeka. Dogovor je postignut prvenstveno zbog građana Rijeke i ostalih gradova i općina čiji stanovnici gravitiraju korištenju riječkog KBC-a za pružanje zdravstvene skrbi i zdravstvenih usluga. Za pacijente i njihove obitelji ovo će značiti bitno manje opterećenje budžeta.

U području Dječje bolnice Kantrida ukinuta je naplata parkinga također uvažavajući potrebe i specifično tešku situaciju u kojoj se nalaze roditelji mališana i starije djece koji su prinuđeni koristiti zdravstvenu skrb dječje bolnice.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram