Povežite se s nama

TV serija “Novine”, čija se radnja odvija na području Rijeke i okolice, svojom prvom sezonom privukla je prilično velik interes gledatelja, pa ne čudi što će se u dogledno vrijeme moći uživati i u novim epizodama.

Casting agencija Serena Pro objavila je poziv za sve koji se žele uključiti u snimanje te uspješne serije da im se obrate, a njihov poziv prenosimo u cijelosti:

“Za potrebe snimanja 2. sezone serije „Novine“ na lokacijama Rijeka, Opatija i otok Krk tražimo veći broj statista različitih dobi i profila (djeca, žene, muškarci svih generacija). Snimanje će se na spomenutim lokacijama odvijati u periodu od 13.2. do 16.3.2018.g. U tom periodu statisti će nam biti potrebni jedan ili više dana, ovisno o situaciji za koju ćete biti angažirani.

Honorari su od 100 do 180kn ovisno o duljini boravka na setu. 

Molim sve zainteresirane osobe s područje Rijeke i oklice da se prema niže navedenim uputama jave na upisi@serenapro.hr.

E-mail naslovite sa: NOVINE 2 i navedite sljedeće obavezne podatke:
– Ime i prezime
– Godina rođenja
– Kontakt broj mobitela i /ili fiksni broj
– Visina, konfekcijski broj, broj cipela
– Grad/mjesto stanovanja
– Glumačko iskustvo ako imate
– obavezno dvije dotografije (lice i cijeli stas)
Nepotpune prijave nećemo uzeti u obzir.

Posebno naglašavamo potrebu za sljedećim profilima, pa vas molim da ukoliko odgovarate nekom ili se želite naći u nekoj od uloga, da to obavezno navedete prilikom prijave:
– Konobari-ice (spretniji 25-45 god)
– Nabildani, jaki muškarci 35-45 godina
– Vozač sa automobilom (da je voljan ustupiti vozilo za potrebe snimanja uz dodatni honorar)
– Stare bakice i djedice (70+)”, navodi se u pozivu.