Povežite se s nama

Sport

Šokirani Cosmi ostao je sam sjediti na stadionu: “Nemam riječi za ovo”

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke senzacionalno su okončali svoj nastup u SuperSport Kupu Hrvatske. Momčad BSK Bijelo Brdo, predzadnja ekipa druge lige, slavila je 2:1.

“Pobijedila je momčad koja je to zaslužila. Protivnička momčad je ušla s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobjedom shvaćajući da se igra samo jedna utakmica”, rekao je šokirani trener Rijeke Serse Cosmi, koji je nakon utakmice neko vrijeme ostao sam sjediti na stadionu.

“Odigrali smo utakmicu ispod očekivanja. U svih 90 minuta su oni bili agresivniji, odlučniji i manje površni. Nije mi pomoglo ni pet izmjena. Treba im čestitati jer su bili bolji i uložili više truda. Nemam riječi kojima bih opisao ovu utakmicu.”

Riječanima sada slijedi Dinamo u ligi. “Svi znamo kakav je to protivnik i da u utakmicu moramo ući s drugačijim moralom”, dodao je Cosmi.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram