Povežite se s nama

Mozaik

Specijaliteti španjolske kuhinje i ovog vikenda u Ribici na Kantridi

Objavljeno

na
Nakon brojnih upita dragih gostiju kada će opet moći uživati u “buffet de tapas espanolas” i degustacijama vina, sira, i Pata Negra pršuta, u konobi Ribica odlučili su da to „kada“ bude upravo ovog vikenda.

Od petka do nedjelje (28. – 30.08.) za vas će spremati i servirati brojne gastro delicije španjolskog podneblja poput najfinijih sorti iberijskog crnog pršuta, odabranih vrsta delikatesnih sireva te autohtonih sorti vina, a kao posebna atrakcija naći će se tu i impozantni gof, riba od 30-ak kilograma i dužine preko 1,2 metra koja će se pred gostima filetirati i pripremati za daljnju obradu u kuhinji.

Ovakve divne španjolske ljetne večeri bez iste takve glazbe ne mogu se niti zamisliti. Za posjetitelje su kroz sva tri dana mediteranskog gastro putovanja pripremili i temperamentnu senzualnu španjolsku glazbu, kako bi osim čula okusa i onaj slušni bio zadovoljen.

Veselimo se zajedničkom vikendu koji je pred nama, te vas pozivamo da svoje mjesto rezervirate na broj 051/631 365, poručuju iz Ribice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže