Povežite se s nama

Crna kronika

Specijalna policija u Opatiji u nedjelju uhitila više osoba

Objavljeno

na


U tijeku je kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Opatija, koje se provodi nad nekoliko osoba zbog sumnje  da su jučer, 19. ožujka na opatijskom području počinili više kažnjivih radnji, između kojih i kaznena djela prijetnje. 

Spomenute osobe jučer su na području Opatije uhitili policijski službenici opatijske policije u suradnji s djelatnicima specijalne policije.  Tijekom postupanja policije jednoj je osobi pozlilo te joj je pružena liječnička pomoć.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja, navodi se u službenom priopćenju o postupanju u kojem su sudjelovali čak i pripadnici specijalne policije.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže