Povežite se s nama

Crna kronika

Specijalna policija u Opatiji u nedjelju uhitila više osoba

Objavljeno

na
U tijeku je kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Opatija, koje se provodi nad nekoliko osoba zbog sumnje  da su jučer, 19. ožujka na opatijskom području počinili više kažnjivih radnji, između kojih i kaznena djela prijetnje. 

Spomenute osobe jučer su na području Opatije uhitili policijski službenici opatijske policije u suradnji s djelatnicima specijalne policije.  Tijekom postupanja policije jednoj je osobi pozlilo te joj je pružena liječnička pomoć.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja, navodi se u službenom priopćenju o postupanju u kojem su sudjelovali čak i pripadnici specijalne policije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram