Povežite se s nama

Sport

Sportskim igrama završeno “Ljeto na Platku”

Objavljeno

na
Na Platku je prošlog vikenda održana posljednja u nizu manifestacija „Ljeta na Platku“ pod nazivom „Summer Sport Games“ kojoj je prisustvovao zamjenik župana Marko Boras Mandić. Pokrovitelj događaja je Primorsko-goranska županija, a organizator Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ u suradnji s Goranskim sportskim centrom.

“Summer Sport Games” obuhvatio je brojne sportske aktivnosti od nordijskog hodanja i pješačenja, biciklizma, utrka automobila, radionica yoge, pilatesa, pa sve do organizacije masovnog vježbanja za građanstvo na kojem je magistar kineziologije Mario Mlinarić prezentirao aerobno vježbanje za sve sudionike.

Od popratnih aktivnosti posjetitelji su imali prilike okušati se u obiteljskom jahanju konja te terapijskom jahanju namijenjenom osobama s invaliditetom, ali i streličarstvu i poligonu spretnosti.

Cilj manifestacije je pobuditi svijesti o zdravom načinu života te potaknuti što veći broj posjetitelja, od predškolske dobi do umirovljenika i osoba s invaliditetom, na bavljenje sportskom rekreacijom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram