Povežite se s nama


Središnji odjel Gradske knjižnice Rijeka i Odjel periodike u Palači Modello, najprepoznatljivije lokacije pri spomenu riječke knjižnice, bit će od ponedjeljka 17. srpnja zatvoren zbog preuređenja. Navedeno znači da će u tom razdoblju od desetak dana dio vaših potreba za publicističkim, znanstvenim i stručnim knjigama kao i obično nastojati ispuniti ogranci Gradske knjižnice Rijeka Zamet, Trsat, Drenova i Turnić.

Unatoč zatvaranju, knjige posuđene u “Palači Modello” možete vratiti u za to predviđenu kutiju u ulaznom prostoru lokacije i to prema ljetnom radnom vremenu. Podsjećamo i na mogućnost samostalnog online produživanja roka posudbe već posuđenih knjiga.

Sve ostale lokacije Gradske knjižnice Rijeka – Filodrammatica – dom lijepe književnosti, Narodna čitaonica, Dječji odjel Stribor, ogranci Zamet, Drenova, Turnić i Trsat, Knjižnica Čavle otvorene su kroz srpanj i kolovoz prema ljetnom radnom vremenu.

Za pronalazak lokacije željene knjige najbolji je način pretraživanje kataloga Gradske knjižnice Rijeka. Podsjećamo i da je kroz ljetne mjesece moguće odjednom posuditi čak pet naslova.

Zahvaljujemo na razumijevanju te vjerujemo da će ponovno otvorenje modificiranog i funkcionalno osvježenog Središnjeg odjela Palača Modello u ponedjeljak 31. 7. biti na zadovoljstvo svih građana, poručuju iz GKR-a.