Povežite se s nama

Vijesti

Stanari vodom polijevali DJ-eve i njihovu opremu na “Ludoj noći opatijskih diskoteka”

Objavljeno

naSubotnja večer ispred opatijske tržnice okupila je tri legendarna DJ-a iz zlatnih vremena opatijskog noćnog života. Radi se o DJ-evima Vladimir Vengust Bowie, Ervin Capo i Miro Paušić, koji je mlađoj generaciji poznatiji pod umjetničkim imenom kao DJ Luca Montecchi.

Njih trojica bili su zaduženi za dobru zabavu u nekim od legendarnih opatijskih diskoteka i klubova kao što su bili OK48, Eva, Mimi, Milde Sorte, Madonna, 72 i Saloon, a te večeri htjeli su sve posjetitelje prisjetiti na ta zlatna vremena. Trebala je ta večer biti samo nastavak sjajnih zabava proteklih dana ispred opatijske tržnice uz izuzetno posjećeni koncert Alena Vitasovića, ali i nastupa brojnih glazbenih izvođača i bendova na sam Badnjak.

Okupili su se u subotu ispred opatijske tržnice mnogi željni dobre zabave, no nju je od samog početka već od 19 sati pokušao pokvariti netko od stanara koji žive u zgradi na tržnici iznad trgovine Konzuma. U više navrata tijekom noći DJ-evi i njihova oprema polijevani su vodom s jednog od balkona, a nekoliko su puta čak i DJ-evi bili gađani bocom napunjenom vodom i ostalim raznim predmetima.

U dva navrata bila je pozvana policija radi ovih nemilih događaja koji su za cilj očito imali nasilno prekinuti zabavu ispred opatijske tržnice, a još uvijek se utvrđuje je li na prilično skupocjenoj opremi DJ-eva i opremi tvrtke angažirane za sustav ozvučenja i rasvjete nastala određena materijalna šteta te će protiv počinitelja najvjerojatnije biti podnijeta kaznena prijava. Počiniteljima ovo čak i nije prvi put u proteklih mjeseca dana da su pokušali prekinuti i ometati uredno prijavljena javna okupljanja i zabavu ispred opatijske tržnice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram