Povežite se s nama

Vijesti

Stanovnici na Kampusu muku muče s neodgovornim vozačima koji im blokiraju ulaz

Objavljeno

naStanovnici u neposrednoj blizini Kampusa na Trsatu odlučili su se putem medija požaliti na ponašanja određenih pojedinaca koji svojim protupropisnim pakiranjem dovode ih u vrlo neugodnu situaciju.

Apel prenosimo u cijelosti:

“Šaljem vam ovaj mail kako bi podigao savjest vozača i njihovog parkiranja na Trsatu. Mi stanari koji živimo u ulici Sveučilišna Avenija 9, mnogi neće ni znati gdje je ta ulica, to je glavna ulica koja ide oko trsatskog Kampusa. Naša se zgrada nalazi na kraju te ulice i tamo ulica završava, trenutno je tamo kraj ulice jer još nije usvojen novi prostorni plan. E pa tu dolazi do problema, jer ulaz u samu zgradu je pri kraju te ulice i tamo je vidljivo da je zabranjeno parkiranje, piše da je ulaz na privatan posjed te postoji i ulazni portun.

Međutim nitko od vozača koji traže parking ne poštuju to. U više navrata parkiraju pred ulaz i evo sad je bila kap koja je prelila čašu. Na Velu gospu auti su bili tako parkirani da jedva se moglo pješke ući kroz portun, imate slike priložene, sramota je sto ni policija ni pauk ne reagiraju, a vozači su krajnje neodgovorni. Šaljem ovaj apel iz razloga što se može desiti da postoji nekakva hitnoća i nitko ne bi mogao ni van ni unutra niti hitna pomoć niti vatrogasci, a ni stanari ne mogu ulaziti na svoj posjed.

Ne znam da li će te objaviti ovaj tekst, ali volio bih da ljudi budu odgovorniji i svjesni da se tamo parkirati ne može jer je to isto kao da se pred njihovim vratima netko parkira”, poručio je Riječanin koji je zamolio za anonimnost.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram