Povežite se s nama

Sport

Start 5. etape Cro Racea ove subote u Opatiji

Objavljeno

na


I ove godine krajem rujna Hrvatska će biti domaćin sedme po redu međunarodne biciklističke utrke CRO Race u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o. koja predstavlja jednu od najznačajnijih biciklističkih utrka svjetskog kalendara. Iz godine u godinu ova manifestacija ocijenjena je s najvišim ocjenama u pogledu organizacije te je stavljena uz bok najvećim svjetskim biciklističkim utrkama. Na CRO Raceu će sudjelovati dvadeset timova najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije.

Ove godine CRO Race hrvatskim će se cestama voziti u razdoblju od 27. rujna do 2. listopada te će i etape prolaziti kroz gradove, nacionalne parkove i parkove prirode, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje iznimnu promociju Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Peta etapa utrke u duljini od 156 km na rasporedu je u subotu, 1. listopada 2022. sa startom u Opatiji i ciljem u Labinu.

“Pozivamo građane Opatije da se kao gledatelji priključe praćenju utrke i podrže natjecatelje na 5. etapi CRO Racea kako bismo uljepšali dojam o našoj zemlji i ponajprije o našem gradu te na taj način doprinijeli scenografiji koju CRO Race odašilje u svijet”, poručuju iz gradske uprave.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram