Povežite se s nama

Sport

Stotinjak plivača na Regionalnom natjecanju u plivanju za osobe s invaliditetom 2019.

Objavljeno

na
Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke, Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije i Plivački klub Forca organiziraju Otvoreno regionalno prvenstvo – festival plivanja za osobe s invaliditetom koje je ujedno i Otvoreno međunarodno prvenstvo Hrvatske za plivače s invaliditetom.

Natjecanje će se održati na bazenskom kompleksu Kantrida, Podkoludricu 1, u subotu 12. listopada 2019. godine. Jutarnji dio programa započinje u 11.00 sati dok popodnevni dio počinje u 15.00 sati.

Natjecanju će prisustvovati gradonačelnik grada Rijeke, Vojko Obersnel i pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu, gospođa Sonja Šišić te pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu, g. Renato Kostović.

Na natjecanju će nastupiti stotinjak plivača iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram