Povežite se s nama

Sport

Stotinjak plivača na Regionalnom natjecanju u plivanju za osobe s invaliditetom 2019.

Objavljeno

na


Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke, Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije i Plivački klub Forca organiziraju Otvoreno regionalno prvenstvo – festival plivanja za osobe s invaliditetom koje je ujedno i Otvoreno međunarodno prvenstvo Hrvatske za plivače s invaliditetom.

Natjecanje će se održati na bazenskom kompleksu Kantrida, Podkoludricu 1, u subotu 12. listopada 2019. godine. Jutarnji dio programa započinje u 11.00 sati dok popodnevni dio počinje u 15.00 sati.

Natjecanju će prisustvovati gradonačelnik grada Rijeke, Vojko Obersnel i pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu, gospođa Sonja Šišić te pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu, g. Renato Kostović.

Na natjecanju će nastupiti stotinjak plivača iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže