Povežite se s nama

Sport

Sudac koji je poništio Rijeci gol nosi Dinamov dres

Objavljeno

na
Rijeka je na gostovanju u Kranjčevićevoj u ponedjeljak gdje se igrala utakmica 24. kola Prve HNL izgubila od Lokomotive. U svega par tjedana Rijeci je to bila treća utakmica protiv Lokomotive s obzirom da su u Kupu Hrvatske odigrali dva susreta u kojima su Riječani slavili s ukupno 8:1.

Ovaj poraz tim više iznenađuje, a na Kantridi sumnjaju kako se radi o sportskoj nesreći, već smatraju da je pobjednik odlučen negdje drugdje i prije same utakmice, odnosno uvjereni su da su ih suci namjerno oštetili.

Rijeci je u prvom poluvremenu poništen pogodak zbog navodnog zaleđa, a mnogi smatraju kako njega ipak nije bilo. Zanimljivo kako je zastavicu podignuo, odnosno označio zaleđe pomoćni sudac, a uz liniju se kao pomoćni sudac nalazio Dražen Fejer iz Bjelovara, koji je prije nekoliko mjeseci fotografiran u Dinamovom dresu.

Nije tajna da je Lokomotiva Dinamova podružnica te im se i veliki dio igračkog kadra sastoji od Dinamovih juniora te ostalih igrača koji u tom trenutku nisu potrebni Dinamovom treneru.

Ljutnja Riječana postala je još veća u ponedjeljak tijekom utakmice protiv Lokomotive kad je suđen jedanaesterac nakon navodnog prekršaja Vešovića nad Rukavinom na samom kraju utakmice, što je i odlučilo pobjednika.

Foto: Nogomet Plus

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram